Schrijf je hartendief in!

Altijd welkom

Beste mama en papa,

Met de start in het peuterklasje opent zich voor jullie kleine hartendief binnenkort een heel nieuwe wereld!

Deze instap luidt een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van jullie kind in en ongetwijfeld koesteren jullie, ouders, bepaalde verwachtingen, hebben jullie misschien concrete vragen of zijn jullie gewoon nieuwsgierig naar de verschillende facetten van de klaswerking.

Wie vooraf even de sfeer op school en in de klas wil opsnuiven en graag kennis maakt met onze kleuterjuffen kan op onze SNUFFELDAG op de laatste woensdagvoormiddag voor de krokusvakantie even binnenwippen.

We zetten de deuren van alle klassen voor jullie open!

Jules, de klaspop, en de juffen heten jullie van harte welkom in de vlindertjesklas en in de klas van Jip en Janneke.
Jullie peuter zal ongetwijfeld wel een kijkje willen nemen in alle klashoekjes of nieuwsgierig meeluisteren naar wat de juffen vertellen aan de andere kapoenen.

Ontdek onze organisatie en werking in de peuterklas: proef samen met jullie peuter van ons kwaliteitsvol aanbod én van onze ontwikkelingsgerichte aanpak met oog voor de aandachtspunten én de talenten van elk kind.

Is de SNUFFELDAG op de woensdagvoormiddag net voor de krokusvakantie voor jullie geen geschikt moment? Maak dan via directeur Ann gerust een afspraak om op eender welke andere schooldag even ondergedompeld te worden in het dagelijkse klasgebeuren.

Instapdata

  • op 1 september
  • na de herfstvakantie
  • na de kerstvakantie
  • op 1 februari
  • na de krokusvakantie
  • na de paasvakantie
  • na Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart

De juiste data vinden jullie elk jaar opnieuw in de aangepaste schoolbrochure.

Jullie kind inschrijven in onze school kan via onderstaande link of tijdens een afspraak met beleidsondersteuner Miek Bracke (breng de ISI-kaart of Kids-ID van jullie kind mee).

Scroll naar boven